usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Divendres 25 de maig "

Llar: Festa dels avis
> divendres 25 de maig
Llar: Festa dels avis

Us comuniquem que el proper divendre, dia 25 de maig, a les 16:00h de la tarda , es celebrarà la “Festa del avis”. El mateix divendres a les 9h del mati, cada alumne portarà el pastís elaborat pels seus avis.

Què es necessita per venir? Tenir moltes ganes de gaudir una estoneta dels vostres néts, il·lusió, alegria i moltes ganes de passar-s’ho bé. Berenarem, cantarem i s’ho passarem d’allò més bé.

Aquest any abans de berenar cada avi anirà a la classe del seu net on faran una activitat conjunta. A continuació, a les 16:20h., anirem a la sala polivalent de Sotavent 2, on podrem degustar tots els pastissos i berenar tots junts.


Cal confirmar assistència, abans del dia 22 de maig


Os comunicamos que el próximo viernes, día 25 de mayo, a las 16:00 h de la tarde, se celebrará la “Fiesta de los abuelos”. El mismo viernes a las 9h por la mañana, cada alumno traerá el pastel elaborado por sus abuelos.

¿Qué es necesario para venir? Tener muchas ganas de disfrutar un rato de vuestros nietos, ilusión, alegría y muchas ganas de pasarlo bien. Merendaremos, cantaremos, bailaremos y nos lo pasaremos muy bien.

Este año antes de merienda cada abuelo irá a la clase de su nieto donde harán una actividad conjunta. A continuación, a las 16:20 h., iremos a la sala polivalent de Sotavent 2, donde podremos degustar todos los pasteles y merendar todos juntos.

 

 Es necesario confirmar la asistencia, antes del día 22 de maig

|