usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

2n BTX – Portes Obertes Universitat de Girona
> divendres 16 de febrer ( 09:20 )
2n BTX – Portes Obertes Universitat de Girona

De: Coordinadora de batxillerat – Anna Farró

A: Pares d'alumnes de 2n de batxillerat


El proper divendres dia 16 de febrer les alumnes de 2n de Batxillerat assistiran a la Jornada de Portes Obertes de la UdG.


El punt de trobada serà a les 9.20 h davant de la Facultat de Ciències del Campus de Montilivi. Les alumnes s'hi poden desplaçar directament o venir a peu des de Les Alzines. Durant tot el matí assistiran a sessions informatives dels diferents graus universitaris i hi haurà visites guiades a les facultats. La universitat també ofereix servei d'autobusos per tal de desplaçar els alumnes als diferents campus de la ciutat.


Rebeu una cordial salutació.


El próximo viernes día 16 de febrero las alumnas de 2º de Bachillerato asistirán a las puertas abiertas de la UdG.

El punto de encuentro será a las 9.20h delante la Facultad de Ciencias del Campus de Montilivi. Las alumnas pueden ir directamente o venir a pie desde Les Alzines. Durante toda la mañana asistirán a sesiones informativas de los diferentes grados universitarios y habrá visitas guiadas a las facultades. La universidad ofrece servicio de autobuses para desplazar los alumnos a los diferentes campus de la ciudad.

Un cordial saludo.


Next Friday, the 16th of February the students of 2nd of Baccalaureate will attend open doors day in UdG.

The meeting point will be the Science Faculty at Campus Montilivi and we are supposed to meet at 9:20.

Students can go there directly or they may walk from Les Alzines. They will attend informative sessions about different degrees during the morning and they will also have a tour around the faculties.

The university offers a shuttle service to the different campuses of the city.

Sincerely,

|