usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Una jornada impartida per professors de l’IESE, on podreu aprendre dels millors sobre gestió del temps, emprenedoria, capacitat relacional.."

YOUNG TALENT ALUMNI
Inspiring growth
Alumni
22.01.2018
YOUNG TALENT ALUMNI Inspiring growth

La Jornada Inspiring Growth organitzada per Alumni Institució conjuntament amb IESE Business School és la primera iniciativa conjunta adreçada a tots els Alumni de les escoles de la Institució Familiar d’Educació

La Jornada Inspiring Growth organitzada per Alumni Institució conjuntament ambIESE Business School és la primera iniciativa conjunta adreçada a tots els Alumni de les escoles de la Institució Familiar d’Educació.

Una activitat que neix amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada entre els nostres Alumni joves: estudiants universitaris, recent llicenciats, emprenedors..

I ho volem fer de la mà de l’IESE Business School, considerada als rànquings de prestigi com el de Financial Times com la millor escola de negocis del món.

Una jornada inspiradora, impartida per professors de l’IESE, i on podreu aprendre dels millors sobre gestió del temps, marca personal, emprenedoria, capacitat relacional, entre d’altres.

Esperem que aquesta sigui la primera de moltes activitats d’Alumni Institució.

Dades generals

Horari: Dissabte, 10 de febrer del 2018, de 9.15 a 17.00h.

Lloc: IESE, Avinguda Pearson

Preu: 25€
(Inclou drets d'inscripció, dinar i materials). 

Subvencionada per Institució Familiar d'Educació i IESE Business School.            

Adreçat: YOUNG ALUMNI
Estudiants universitaris, recent llicenciats, joves professionals… 

MÉS INFORMACIÓ


galeria de fotos
  • YOUNG TALENT ALUMNI
Inspiring growth
|