usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Sopa de pistons amb pilotetes
Filet d’halibut al forn amb patates
Iogurt natural

Arabell

Sopa de pistons amb pilotetes
Filet d’halibut al forn amb patates
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Presentació projecte AIM Solo
> dimarts 13 de febrer
Presentació projecte AIM Solo

Benvolgudes mares,

Benvolguts pares,

En col·laboració amb la consultoria Aim-Solo, especialitzada en talent, oferim de nou un projecte d’orientació acadèmica i professional per als i les estudiants de 4t d’ESO. L’ampa de l’escola subvenciona una part d’aquest projecte, una segona part està finançada i la tercera és la que us cobraríem a vosaltres: tan sols 50 euros.

L’esmentat projecte té dues parts. Per una banda, un treball d’anàlisi de talent a escala de grup classe on s’extreuen dades intel·lectuals i competencials que permetran obtenir informació per al  seu lideratge i per a futurs projectes d’acompanyament en la millora personal; i per una altra, s’analitzaran els perfils professionals de cada jove de manera individual per dissenyar plans de carrera professionals i formatius així com plans per a la seva millora competencial.

El resultat del treball individual és l’informe AS Avatar Hundred %. Aquest informe està elaborat mitjançant una metodologia científica que analitza 10 intel·ligències i més de 200 competències, a través de tots els rols i els 360º de la persona, mitjançant eines conductuals avançades com la comunicació no verbal, la sinergologia i la semàntica i que permet extreure el talent dels joves per obtenir el seu “ADN professional”.

Ens complau convidar-vos a la presentació del projecte el pròxim dia 13 de febrer a les 20:00 h. a la sala d’actes de Terraferma. Serà millor que hi vingueu acompanyats de les vostres filles i dels vostres fills i així podrem ensenyar-vos a tots alhora com fer la inscripció al portal web corresponent.

 

Cordialment, 

Jordi Ferraz Costafreda                                                                               Núria López Cervera

Director                                                                                                             Directora


|