usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Segons la tradició, l'escapulari, tal com es coneix ara, va ser donat per la mateixa Mare de Déu a sant Simó Stock el 16 de juliol de 1251. "

Imposició de l'escapulari del Carme
> dimecres 30 de maig
Imposició de l'escapulari del Carme

Dimecres , 30 de maig,  en dos horaris diferents, a les 09:15 i a les 16.30 h tindrem la imposició de l'escapulari del Carme per a tots aquells pares o mares, familiar o amics de l'escola que ho vulguin.  Es tracta d’un acte senzill que dura uns 20 minuts aproximadament i al que esteu tots convidats a assistir.  

L'escapulari del Carme és un teixit de l'hàbit carmelità, és com posar-se sota el mantell de la Mare de Déu i gaudir de la seva especial protecció.

Per la millor organització us podeu apuntar en el formulari al torn que més us interessi 


El miércoles 30 de mayo, en dos horarios diferentes, a las 09:15 y a las 16:30h, tendrá lugar la imposición del escapulario del Carmen para todos aquellos padres o madres, familiares o amigos del colegio que lo deseen.  Se trata de una sencilla ceremonia que dura unos 20 minutos y a la que estáis todos invitados a asistir.

El escapulario del Carmen es un tejido del hábido carmelita, es ponerse debajo de la protección del manto de la Virgen María.

Para una mejor organización os podéis apuntar en el formulario al turno que más os interese.