usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Crema de carbassa
Mandonguilles amb tomàquet i xampinyons
Iogurt

VALLDOREIX

Crema de Carbassa i pastanaga
LLom de lluç a la planxa amb amanida verda i tomàquets cherry.
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Final de curs "

Exàmens de 1r de Batxillerat
> dilluns 11 de juny
Exàmens de 1r de Batxillerat

Benvolgudes famílies:

Us adjuntem l'horari dels exàmens trimestrals de la 3a Avaluació i exàmens finals dels alumnes de 1r de Batxillerat.

CALENDARI D’EXÀMENS

És obligatori que tots els alumnes vinguin a l'escola amb uniforme per a realitzar els exàmens. Els dies 13 i 14 de juny no hi haurà classes. El 15 de juny, els alumnes vindran a l'escola a recollir les notes de la 3a avaluació i parlar amb el tutor i preceptor per preparar els exàmens finals per recuperar o pujar nota.

Un cop finalitzats els exàmens, tant trimestrals com finals, els alumnes podran tornar a casa o bé podran quedar-se a estudiar a l'escola. Per això, us agrairíem que empleneu la següent AUTORITZACIÓ.


Alfonso Infiesta

Coordinador de 4t d'ESO i Batxillerat Apreciadas familias:

 

Os adjuntamos el horario de los exámenes trimestrales de la 3ª Evaluación y exámenes Finales de los alumnos de 1º de Bachillerato.

CALENDARIO DE EXÁMENES

Es obligatorio que todos los alumnos vengan al colegio con uniforme para realizar los exámenes. Los días 13 y 14 de junio no habrá clases. El 15 de junio, los alumnos vendrán al colegio a recoger las notas de la 3ª evaluación y hablar con el tutor y preceptor para preparar los exámenes finales para recuperar o subir nota.

Una vez finalizados los exámenes, tanto trimestrales como finales, los alumnos podrán volver a casa o bien podrán quedarse a estudiar en la escuela. Para ello, os agradeceríamos cumplimentarais la siguiente AUTORIZACIÓN.

 

Alfonso Infiesta

Coordinador de 4t d'ESO i Batxillerat

|