usuari 
passwd 
        

novembre 2018

LA VALL

Crema de Carbassa i pastanaga
Truita de patata amb enciam i olives
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

3r i 4t EPRI. Reunió de pares
> dijous 8 de febrer
3r i 4t EPRI. Reunió de pares

Benvolguts amics,

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que, tal com us comunicàrem a través de la informació general, el proper dia 8 de febrer a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc, a l’Auditori, la primera reunió trimestral per a pares d’alumnes de 3r i 4t d’EPRI.

 

3r EPRI

20.30 h Sessió amb la tutora del curs a l’aula

21.45 h Cas: “Primera Comunió de Maria”, a càrrec de Margarita Vélez, orientadora familiar del FERT, a l’Auditori. (Seria convenient preparar aquesta sessió prèviament: AQUÍ)


En acabar hi haurà un sopar fred. Els cursos 3r A i B al hall de l’Auditori; 3r C i D a l’aula de batxillerat de davant de l’Auditori.

 

 

4t EPRI

20.30 h “I després de la Primera Comunió, què?”, a càrrec de Margarita Vélez, orientadora familiar del FERT, a l’Auditori.

21.40 h Sessió amb la tutora del curs a l’aula.

 

En acabar hi haurà un sopar fred a la mateixa aula.

Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.


Mia Carreras

DirectoraApreciados amigos,

Nos dirigimos a vosotros para recordaros que, tal como os comunicamos a través de la información general, el próximo día 8 de febrero a las 20.30 h tendrá lugar, en el Auditorio, la primera reunión trimestral para padres de alumnas de 3º y 4º de EPRI.

3º EPRI

20.30 h Sesión con la tutora del curso en la clase.

21.45 h Caso: “Primera Comunión de María”, a cargo de Margarita Vélez, orientadora familiar del FERT, en el Auditorio. (Sería conveniente preparar esta sesión previamente: AQUÍ)

Al finalizar habrá una cena fría, en el hall del Auditorio para 3º A y B y en el aula de bachillerato delante del Auditorio para 3º C y D.

  

4º EPRI

20.30 h “Y después de la Primera Comunión, ¿qué?”, a cargo de Margarita Vélez, orientadora familiar del FERT, en el Auditorio.

21.40 h Sesión con la tutora del curso en la clase.


Al finalizar habrá una cena fría en la misma clase.

Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente.Mia Carreras

Directora

|