usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cafè famílies EPRI 5-6
> divendres 16 de febrer
Cafè famílies EPRI 5-6

Benvolguda família,

La direcció de Terraferma, juntament amb els tutors i els Matrimonis Encarregats de Curs, us convidem a un “cafè de famílies” el proper divendres 16 de febrer, a les 15:30 hores.

L’objectiu del cafè és compartir amb vosaltres qualsevol tema que vulgueu parlar directament amb Direcció. Ens agradaria poder seguir treballant els objectius de l'enquesta de satisfacció de les famílies.

A fi de poder organitzar millor el cafè, us agrairem que en confirmeu la vostra assistència als Matrimonis Encarregats de Curs.

Molt cordialment,

Jordi Ferraz Costafreda

Director


Apreciadas familias:

La dirección de Terraferma, junto con los tutores y los Matrimonios Encargados de Curso, os invitamos a un "café de familias" el próximo viernes 16 de febrero, a las 15:30 horas.

El objetivo del café es compartir con vosotros cualquier tema que queráis hablar directamente con Dirección. Nos gustaría poder seguir trabajando los objetivos de la encuesta de satisfacción de las familias.

A fin de poder organizar mejor el café, os agradeceríamos que confirméis vuestra asistencia a los Matrimonios Encargados de Curso.

Cordialmente,

Jordi Ferraz Costafreda

Director


|