usuari 
passwd 
        

Espaguetis amb tomata
Salsitxes amb enciam i pastanaga
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Recollida solidària d'aliments organitzada per 3r d'ESO
> dimecres 7 de febrer
Recollida solidària d'aliments organitzada per 3r d'ESO

Benvolgudes famílies, 

Els alumnes de 3r de Secundària de Terraferma organitzem una campanya de recollida d’aliments que anirà destinada a l’Associació de Caritat de Sant Vicenç de Paül, una organització de Lleida que, entre altres activitats, ajuden i fan el seguiment d’unes 150 famílies necessitades del centre històric de Lleida.

Per aquest motiu volem demanar la vostra col·laboració portant al col·legi aliments de caducitat llarga, especialment: oli, sucre, cacau en pols, llegums cuits, pasta, galetes, dolços nadalencs, cereals, tot tipus de conserves, llaunes de tomàquet...

Us agrairem que porteu els aliments entre el dimecres 7  i el divendres 9 de febrer.

Estem convençuts que és una bona iniciativa que ens ajudarà a tots  a tenir més present les necessitats dels altres i a col·laborar-hi amb generositat.

 

Molt cordialment,

Consell de curs de tercer de secundària

 

Apreciadas familias,

Los alumnos de 3º de Secundaria de Terraferma organizamos una campaña de recogida de alimentos que irá destinada a la Asociación de Caridad de San Vicente de Paúl, una organización de Lleida que, entre otras actividades, ayudan y hacen el seguimiento de unas 150 familias necesitadas del centro histórico de Lleida.

Por este motivo pedimos vuestra colaboración llevando al colegio alimentos de caducidad larga, especialmente: aceite, azúcar, cacao en polvo, legumbres cocidas, pasta, galletas, dulces navideños, cereales, todo tipo de conservas, latas de tomate...

Os agradeceremos que traigáis los alimentos entre el miercoles 7  y el viernes 9 de febrero.

Estamos convencidos de que es una buena iniciativa que nos ayudará a todos a tener más en cuenta las necesidades de los demás y a colaborar con generosidad.

 

Atentamente,

Consejo de curso de tercero de secundaria


|